Cum a fost examenul de admitere la Drept?

Părinţi în faţa Universităţii

335 de candidaţi au susţinut astăzi examenul de admitere pentru domeniul Drept, buget. Examenul a venit cu multe emoţii, mai mult din partea părinţilor, care şi-au aşteptat nerabdători copiii pe băncile din faţa universităţii.

  Doar 160 de locuri sunt disponibile anul acesta la buget. Concurenţa este mare. Fiecare s-a pregătit cum a ştiut mai bine, unii au făcut meditaţii,în timp ce alţii s-au bazat pe cunoştiinţele deja acumulate.
Am vorbit cu câţiva dintre ei despre examen. Iată răspunsurile lor.
Diana Gaină, Colegiul Naţional „Gheorghe Chiţu“:  Examenul a fost acceptabil pentru cei care au învăţat. Eu nu m-am pregătit suplimentar, dar cred că m-am descurcat foarte bine, nu am făcut nici meditaţii. În ultima săptămană am repetat tot ce ştiam la gramatică. Nu ştiu ce notă voi lua, sper să fie una bună. Îmi doresc să intru la drept, am intrat la buget la ISE, Finanţe şi Bănci, dar aş vrea să rămân la Drept.  
Izabela Dinescu, Colegiul Naţional „G.Mihăilescu“, Drăgăneşti:  Nu a fost nici greu, dar nici uşor, dacă se lucrau intrebările care au fost afişate pe site-ul Universitaţii era chiar simplu. Nu am făcut niciun fel de pregătire, am învăţat singură, dar sper să iau o notă cât mai mare, nouă şi ceva. M-am înscris şi la Facultatea de Horticultură, Ingineria şi protecţia mediului, dar dreptul e prioritar.
Dragoş Ionescu – Grupul Şcolar „Traian Vuia“: Gradul de dificultate a fost mediu, eu sper la un rezultat cât mai bun. Nu pot să aproximez nota, nu pot să îmi dau seama unde am greşit, o să mă verific acasă. Am făcut pregătire doar o lună şi ceva înainte de examen. M-am înscris şi la Jurnalism dar nu m-am hotărât unde o să rămân.
Petruţ Robert Cârstea – Liceul Teoretic „Ion Minulescu“, Slatina: Exemenul a fost ok. Am făcut meditaţii deoarece am vrut să  dau la Academia de Poliţie, dar am renunţat în aprilie şi acum două săptămâni am reluat mediţaţiile. Nu mă interesează ce notă o să i-au îmi doresc doar să intru. M-am înscris şi la Facultatea de Mecanică, dar nu vreau să rămân acolo.
de Mădălina Şerban
Izabela Dinescu

Diana Găină
Dragoş Ionescu
Robert Cârstea

One Comment on “Cum a fost examenul de admitere la Drept?”

  1. Ai ales tocmai fotografia in care am fata de cocalar ignorat… Oricum, sa trecem peste. Nu am luat la drept, la buget din cauza a vreo 32 de sutimi. O sa raman la jurnalism.

    Apropo, interesant blogul, tine-ti-o tot asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *