Horoscop, salvează-mi pixul!

de Andreea Borocea

Sesiunea  se aproprie de START.  În reviste,  astrologii încearcă să ne convingă de viitoarele reușite. Se spune că planetele se zbat pentru înțelepciunea noastră. Să vedem cum stăm cu încrederea în astre când vine vorba de examene!

Oana D. (Istorie, anul III)  ne mărturisește că ea citește horoscopul: „ În mare parte cred în el, însă nu prea se potrivește. Deci nu prea cred că astrele o să ne influențeze la examene.”
Studenții de la Automatică din ultimul an sunt realiști convinși și nu cred în astre: „Astrele nu m-au ajutat niciodată și nu văd de ce m-ar ajuta acum.” (Ionut G.). „Cred doar în voința de a învăța” (Cosmin I.).
Alții sunt mai relaxați: „Nu cred în horoscop, de regulă nu prea îl citesc, doar câteodata pentru a mă distra. În perioada sesiunii astrele poate au vreo influență, dar nu cred că asupra examenelor” (Mihaela R., Litere, anul III). „Da, eu citesc horoscopul. Nu prea cred ceea ce se scrie, însă mă amuză pentru că mai rar mi se întâmplă ce se prevestește. Și dacă se întâmplă, cred asta o coincidență”.

Rămâne de văzut dacă la sfârșitul sesiunii cineva ne va povesti cum examenul a fost scris de pixul lui Marte. Dacă Soarele a intrat în vorbă cu alte planete să ne șoptească printr-o rază cursurile necitite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *