Rock la R.O.C.

Duminică, 25 septembrie, la ora 22:00, a avut loc premiera emisiunii „Live la R.O.C.” la Radio Oltenia Craiova. Oana Baban și Davian Vlad au fost moderatorii și invitată a fost trupa rock „a.d.n”. Timp de două ore, membrii formației au cântat zece melodii printre care au povestit cum s-au cunoscut și cum s-a dezvoltat „a.d.n” de la înființare, din 2002 și până astăzi.
Ovidiu Chiva, de la tobe, zis și „Marele Indian” este membrul fondator și l-a „corupt” și pe prietenul lui din copilărie, Gabi Chifu („Fufu”), să i se alăture cu vocea. Alex Chirilă cu bass-ul, Ionuț Ionescu (Mister John) de la chitară și Andreea Negrescu cu vioara completează trupa.

În timp ce ei au cântat și au povestit, oamenii au trimis mesaje încurajatoare, dar și nostalgice, de genul „cantați ceva și despre Universitatea Craiova!”. N-au putut să-i facă pe plac ascultătorului respectiv, în schimb au cântat melodii ca „Patriotica”, „Bagă neamule!” sau „2003 MRAM”. S-a vorbit cu dezamăgire despre faptul că o parte din publicul românesc preferă comercialul și nu neapărat calitatea artistului și a muzicii acestuia.

De promovarea „a.d.n.” se ocupă chiar ei, pentru că nu au un impresar sau un PR. Singurul material discografic pe care îl au este un demo cu cinci piese din 2008.
„Live la R.O.C.” își propune să promoveze trupe/artiști care nu au parte de prea multă publicitate in Craiova. Emisiunea se va difuza o dată pe lună, iar data viitoare o altă trupă rock va veni să cânte live la aceeași oră.

Text: Diana Zamfir
Foto: Andrei Săvulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *