Şi studenţii pot fi staruri

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Craiova, organizează în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie a IV-a ediție a concursului OlteniaStar. Ca o noutate față de edițiile precedente, anul acesta pot participa și studenții. Scopul este descoperirea și promovarea tinerilor talentați în muzică, literatură și arte plastice.

Proiectul se va desfășura după un regulament ce va include următoarele probe: prima va fi cea de muzică ușoară, folk, populară. Urmează artele plastice: pictură, grafică şi caricatură. Proba de creţie literară sau poezie este ultima. Concursul se va derula în trei etape: cea de înscriere, preselecția și finala. Selecția participanților, atât la preselecție, cât și în finală, va fi făcută de către un juriu. Ocupanții primelor trei locuri vor beneficia de o excursie tematică de două zile la Căciulata.

Partenerii acestui proiect sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, Primăria Municipiului Craiova, Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, Consiliul Judeţean al Elevilor Dolj, Asociaţia „Ro-Talent”, filiala Craiova, TVR Craiova, Radio Oltenia Craiova şi TeleU. Câștigătorii vor fi promovați în cadrul evenimentelor culturale ale organizatorilor și partenerilor.
Regulamentul concursului și fișa de înscriere se pot descărca pe site-ul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Dolj www.dsjdolj.ro

de Mădălina Şerban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *