Ce profesori vă plac?

Studenţii Universităţii din Craiova ne-au împărtăşit micile lor secrete legate de profesorul preferat dar au existat și studenți care nu au unul preferat. Mădălina U. (Sociologie) spune că : ,,Nu am un profesor preferat, însă îl consider pe Constantin Crăițoiu un profesor care știe să își țină studenții la curs prin activitățile și jocurile pe care le propune”.

Pentru Alina N. (Litere): ,,este important să înțeleagă lecția din clasă„, iar pentru asta Marinescu Anca, profesoara de limba germană a devenit preferata ei.,,Conduită, responsabilitate, și predare ireproșabilă. Sunt câteva caracteristici care îl definesc pe profesorul preferat al studentului Daniel F. – Sergiu Popescu.
Lidia D. ne-a spus că profesorul ei preferat este Ion Turculeanu „pentru că are o atitudine relaxată care îi binedispune pe studenți și reușește să le mențină atenția pe toată durata cursului”.

Oana S. (Automatică) îl admiră pe Eugen Iancu, profesorul de Transmisia datelor, și consideră că „este un curs destul de interactiv si deși este o materie foarte grea, explică foarte bine și îi face pe studenți să înteleagă repede”.
de Țîrdă Loredana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *