Maneliști și telenoveliști

Nu toate fetele de pe lumea asta sunt construite genetic pentru a fi sensibile, romantice și etern îndrăgostite. Dar dacă nu o „arzi” așa telenovelistic, gen Marimar sau Salome, riști să fii considerată o manelistă. Oricum ai încerca să fii, tot nu e bine.

 Aşa încât:
1. Dacă nu apreciezi sms-urile mieroase, mail-urile pompoase pe care ți le trimite și poezelele pe care „chipurile” ţi le compune ești insensibilă și pițipoancă manelistă.
*Dacă te prefaci profund impresionată de siropoșenia virtuală, ești o perversă și o mincinoasă.
2. Dacă îndrăznești cumva să nu îi fii etern recunoscătoare pentru buchetul de flori pe care ți l-a adus de ziua ta riști să fii bârfită și ocolită de toți prietenii lui. Pentru că sigur ești profitoare.
  *Dacă îi mulțumești pentru gestul lui nemaivăzut, nemaiîntâlnit și nemaipomenit, ești ușor de dat pe spate și deja simte cum începe să-i piară interesul față de tine.
3. Dacă ieși în oraș cu el și gașca lui de ciudați și nu vorbești cu ceilalți băieți, ești figurantă și răsfățată și deja se gândește să încheie relația cu tine.
   *Dacă vorbești cu ei, clar nu ești fată cinstită, te dai la alții de față cu el. Și la prietenii lui! Și iar o să vrea să vă despărțiți.
4. Dacă îi vorbești de fostul tău prieten înseamnă că încă îl mai iubești și ca îți dorești să te întorci la el.
   *Dacă nu îi vorbești înseamnă că te doare să vorbești despre el, cu alte cuvinte, încă îl mai iubești.
5. Dacă începi să ieși mai mult cu prietenele și colegii tăi de la facultate înseamnă că nu-i acorzi suficient timp, înseamnă că ei sunt mai importanți decât EL și că din cauza ta, relația nu mai are niciun viitor.
 *Dacă stai în casă, îl suni, îi dai mesaje și îi postezi melodii de dragoste pe facebook, ești o obsedată și o maniacă, îl sufoci, iar el are nevoie de mai multă libertate să se joace pe facebook de-a strânsul bălegarului.

de Carla Berneanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *