Plăcintă Americană, din nou pe ecrane

               American Reunion (2012) este o comedie savuroasă regizată de Jon Hurwitz și Hayden Schlossberg. Având premiera în România pe data de 06 aprilie, filmul a umplut sălile cinematografelor din țară. 
         
             În comedia Plăcintă americană: din nou pe felie, personajele pe care le-am cunoscut acum mai bine de zece ani se întorc la East Great Falls cu ocazia primei întâlniri de la terminarea liceului. Într-un weekend prelungit, aceștia se reîntâlnesc, descoperă ce s-a schimbat și ce a rămas ca acum zece ani, dar și faptul ca prietenia dintre ei este aceeași indiferent de timpul care a trecut și distanța care îi desparte.

             Aventura celor patru baieți din micul orășel din Michigan începe odată cu dorința acestora de a-și pierde virginitatea, mai exact în vara lui 1999. De la terminarea liceului, Jim (Jason Biggs) se căsătorește cu Michelle (Alyson Hannigan) și împreună au un copil, iar Kevin şi Vicky şi-au spus „la revedere”. Oz și Heather au luat-o pe drumuri separate, iar Finch încă mai suspină dupa mama lui Stifler (Seann William Scott). Acești prieteni de-o viață care au creat o legendă a filmelor de comedie în întraga lume prin seria American Pie 1, 2 şi 3 revin în orașul natal, de data aceasta ca adulți care caută să regăsească inspirația de a trăi nebunește.

de Claudiu Voicilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *