Final de înscrieri la Teologie

Azi, 23 iulie, s-au încheiat înscrierile la Facultatea de Teologie. Numai 14 studenți și-au depus dosarul astăzi, până în orele 2 p.m. Conform spuselor Elenei Venea, membră a comisiei de admitere, numărul celor înscriși anul acesta este cu aproape opt mai mare decât cel din 2011.
88 de candidați urmează să treacă prin proba interviului ce se va ține între 25 și 26 iulie Studenții „au deja o tematică cu noțiuni generale de introducere în dogmă. Fiind pe specialitatea vocațională, atunci automat se urmărește să se vadă dacă sunt în regulă”, ne-a clarificat Elena Venea. Interviul se aproximează la o durată de zece minute „că sunt destul de mulți”.
Candidații vor fi notați cu admis/respins. Interviul se va susţine în două serii. În prima parte vor fi intervievați candidații din seria alfabetică A – I, iar a în a doua parte cei cuprinși în seria, J – V după următorul program:
 – Miercuri, 25 iulie 2012, începând cu ora 08:00, la Sala 400, candidaţii de la litera „A” până la litera „I”.
 – Joi, 26 iulie 2012, începând cu ora 08:00, la Sala 400, candidaţii de la litera „J” la litera „V”.
Din comisia de evaluare vor face parte  Mitropolitul Olteniei, ÎPS Irineu Popa, dar și profesori ai Facultății. Rezultatele vor fi afișate odată cu examinarea tuturor candidaților.
          Lavinia ARANGHEL și Claudiu VOICILĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *