Holiday pentru viitorii studenți

              Vara aceasta AIESEC Craiova organizează un modul de pregătire pentru elevii care au terminat liceul şi se pregătesc pentru viaţa de student. Proiectul Holiday, ce va avea loc pe 2-3 august la Casa de Cultură a Studenţilor, propune acestora două zile de activităţi practice în care vor afla mai multe despre conceptul de interculturalitate.
            Participanţii vor învăţa cum să devină ambasadori ai României, cum să treacă peste anumite prejudecăţi legate de oamenii ce provin dintr-o altă cultură, care au obiceiuri diferite faţă de ei şi care se bazează pe un alt stil de viaţă. Ei vor descoperi  şi cum să depăşească şocul cultural care poate exista atunci când are loc o schimbare.
            Viitorii studenți vor avea ocazia de a cunoaşte stagiari străini, dar şi studenţi români cu poveşti extraordinare şi vor face cunoştință cu experienţa lor internaţională, dar într-un mediu neoficial.
       Scopul proiectului este ʺacela de a prezenta noi perspective despre ideea de internaţionalism şi de a pregăti viitorii studenţi pentru a pleca într-un stagiu de practică internaţional timp de șase săptămâni, într-una dintre cele 110 ţări în care AIESEC existăʺ precizează Irina Simulescu, purtătorul de cuvânt AIESEC Craiova.
            Formularul de înscriere poate fi găsit pe site-ul organizaţiei, iar ultima zi în care cei interesaţi se pot înscrie este 25 iulie.
Camelia Zeveleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *