Locuri mai multe la buget pentru Facultatea de Agronomie şi Horticultură

            Facultatea de Agronomie și Horticultură a înregistrat 792 de înscrieri, în perioada 12-23 iulie, și mai are încă două zile pentru depunerea dosarelor.
           Şi la această facultate înscrierile se fac pe bază de dosar, însă, până acum sunt mai puțini candidați față de anul trecut, dar avem cu cinci locuri mai multe pentru buget față de anul trecut a precizat Gheorghe Matei, vicepreședintele comisiei de admitere. Maximul de înscrieri a fost stabilit miercuri, 15 iulie, când au fost contabilizate 130 de înscrieri.
      Anul acesta depunerea dosarelor se poate face în două locuri: la Facultatea de Agronomie și Horticultură și la fosta Facultate de Horticultură, din clădirea centrală a Universității din Craiova.
Tot în acest în an „în cadrul Facultății a fost acreditat M.C.T-ul (Măsurători Terestre și Cadastru) și s-a renunțat la forma de învăţământ la distanţă, iar Agricultura va avea învăţământ cu frecvenţă redusă” a spus Gheorghe Matei.
         Taxa de înscriere este de 100 de lei pentru toate formele de învăţământ. În total, sunt scoase la concurs 312 de locuri la buget şi 278 de locuri la taxă la următoarele domenii de studiu: Agronomie, Biologie, Horticultură, Ingineria mediului, Ingineria produselor alimentare, Inginerie geodezică şi Silvicultură.
            Afişarea rezultatelor se va face între 26 şi 28 iulie. 
Camelia Zeveleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *