Zile bune și zile rele la Facultatea de Științe Exacte

Cu câteva zile înainte de încheierea înscrierilor la Facultatea de Științe Exate,  267 de candidați și-au depus dosarul de admitere pe 499 de locuri, buget și taxă. Cei mai mulți înscriși, 123, sunt la Informatică, iar cei mai puțini, 5, la Fizica mediului.
Au fost zile în care nu s-a înscris nici un candidat. Spre exemplu în perioada 20-22 iulie, la specializarea Chimia mediului nu s-a înscris nimeni. Un alt exemplu vine de la specializarea Fizica mediului unde,între 19 – 22 iulie, nici un posibill viitor student nu și-a depus dosarul de admitere.
La Facultatea de Fizică înscrierile se vor încheia pe 30 iulie, iar dosarele de concurs se pot depune la sala 230. Listele finale cu candidații admiși se vor afișa pe 31 iulie. La Facultatea de Chimie, ultimul dosar de concurs se poate depune pe data de 26 iulie până la ora 15:00 la sediul Departamentului din strada Calea Bucureşti Nr. 107 I , etaj I, sala 111, urmând ca rezultatele admiterii să se afișeze pe 27 iulie. La Departamentele de Matematică și Informatică înscrierile se termina pe 27 iulie. La ora 14:00 se vor anunța rezultatele finale.
                                                                                                                                           Claudiu Voicilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *