Cea mai mare organizație studențească recrutează

AIESEC Craiova desfășoară unul dintre cele mai mari proiecte anuale ale organizației: recrutarea de toamnă care se va încheia vineri, 19 octombrie.
Posibilitatea de a fi membru AIESEC oferă studenților o serie de oportunități de dezvoltare a competențelor în domenii ca: Resurse Umane, Vânzări, Finanţe, Management de Proiecte şi Marketing, dar are ca scop și dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.
Studenții craioveni se pot alătura celei mai mari organizații de tineri din lume, prezentă în peste 110 țări  cum ar fi: Franța, Belgia,Olanda, Danemarca, Marea Britanie, SUA, Japonia etc., cu peste 50.000 de membri.
Organizaţia studenţească din Craiova face parte dintr-o platformă internaţională de oportunităţi recunoscută de ONU ca fiind cea mai mare pe plan mondial. Are o istorie de 61 de ani în formarea viitorilor lideri şi oferirea de stagii internaţionale de practică. 
Ca să intre în marea familie AIESEC, toti cei interesați se pot înscrie pe site-ul organizației: www.aiesec-craiova.org sau în cadrul Universității din Craiova prin completarea unui formular de înscriere care poate fi găsit la reprezentanții organizației.
   

                                                                                                                                              Camelia Fană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *