Cursuri de desen grafic în Craiova

Facultatea de Mecanică din Craiova desfășoară cursul post-universitar „Proiectare asistată de calculator îm AutoCAD” – (Computer Aided Design). Cursul permite învățarea unor tehnici avansate de utilizare a software-ului pentru desen și proiectare cu ajutorul calculatorului.

Înscrierile se fac pe toată perioada anului, la Facultatea de Mecanică. Cursul începe începe în momentul în care s-au înregistrat un minim de 15 înscrieri. Dacă numărul de înscrieri este mare se pot organiza mai multe cursuri într-un an.
Taxa de școlarizare pentru urmarea acestui curs este de 160 de lei. Acesta se desfășoară pe durata a trei săptămâni.
Cursurile teoretice și laboratoarele practice se realizează între orele 16-20, de luni pînă vineri, în cadrul laboratorului de Proiectare Asistată de Calculator al Facultății de Mecanică.
Cursul cuprinde nivelul de bază – desenare 2D, modelare 3D, nivelul pentru avansați – proiectarea cu AutoCad Mechanical precum și realizarea aplicațiilor de proiectare folosind limbajul AutoLisp – (List Processing).

În prima săptămană se parcurge nivelul de bază. În a doua săptămâna se parcurge nivelul pentru avansați, iar în a treia săptămână se realizează un proiect de absolvire.

Absovenții acestui curs vor primi un certificat de curs postuniversitar emis de Universitatea din Craiova.
Computer Aided Design este un program avansat pentru cei care doresc să devină experţi în domeniul desenării proiectelor pentru clădiri şi medii urbane sau experţi în crearea modelelor 3D atractive.
                                                                                                               Lavinia ARANGHEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *