Cursuri pentru craioveni

Asociația „Dominou” Craiova organizează cursuri de specializare și de perfecționare. Acestea se adresează, printre altele, managerilor de proiecte, specialiștilor în domeniul calității, experților în achiziții publice, apicultorilor, fotografilor, formatorilor sau metodiștilor. Se vor desfășura și cursuri de inițiere pentru comunicare în limba engleză și italiană. Toate cursurile de vor derula contra cost.

Programele fiecărui curs sunt structurate pe trei secțiuni: sesiuni de formare face-to-face, cu prezență în sala de curs și sesiuni de studiu online. Acestea vor consta în studiu individual și rezolvarea de teme specifice, cu asistență online din partea lectorilor Asociației „Dominou”, în perioadele premergătoare, pe parcursul și după cursul face-to-face. Ultima va fi sesiunea de elaborare a Proiectului de absolvire cu asistență online din partea specialiștilor.
În urma absolvirii acestui curs se eliberează certificate recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse și de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului.
Pentru nouă persoane aduse la un curs se va beneficia de gratuitatea cursului.
Cursurile se vor desfășura la Grupul Școlar „Traian Vuia”, situat pe strada Rovinari, nr.1.
Mai multe informații pot fi găsite pe asociatiadominou.ro.
                                                                                          Lavinia ARANGHEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *