PROIECTUL FOTOGRAFIC „IUBESC…” – TURNEUL NAŢIONAL


Ce iubesc românii?

     Ziarele nu o spun. Televiziunile n-o arată. Pe stradă ne grabim prea tare ca să mai observăm ceva. Şi totusi, toţi avem dramul nostru de iubire pentru cineva, pentru ceva. Iar atunci când toţi ne adunăm ca să spunem tare şi răspicat ce iubim, dramul acela de iubire se transformă în ceva colosal ce ne răvăşeşte, ne uneşte şi spune despre noi cine suntem… ce iubim.

    După un eveniment reuşit în Bucureşti şi foarte mult entuziasm, Proiectul fotografic IUBESC îşi urmează cursul firesc şi porneşte într-un turneu naţional în 8 localităţi. 8 zile în care oamenii vor uita tot, mai putin ceea ce iubesc.
     Acum 2 ani, tânăra fotografă Marta Popescu şi-a invitat prietenii în studio pentru a spune ce iubesc. Fiecare a scris pe foaie cuvantul care îl reprezintă şi aşa s-a născut proiectul fotografic care un an mai tarziu a adunat 1500 de oameni la primul eveniment în Bucureşti.
      În următoarele 2 luni Marta Popescu va strabate Romania în lung şi-n lat pentru a surprinde oamenii aşa cum sunt: liberi, nebuni, timizi, îndrăzneţi, creativi, sinceri. Pozele din ediţiile trecute pot fi vizualizate aici: https://www.facebook.com/proiectuliubesc . Dupa sedinţa foto, fiecare eveniment se va termina în zori, cu o petrecere.
       La finalul turneului, evenimentul se va intoarce în Bucureşti pentru o expozitie şi lansarea albumului fotografic cu cele mai reuşite poze.
 
Datele şi locaţiile evenimentelor sunt:
25 mai – Iasi – Club Zona Party Space
1 iunie – Cluj – Club Boiler
8 iunie – Tg Jiu – Club Belfast
15 Iunie – Craiova – Club Craiova Veche
22 iunie – Timisoara – Club Madness
29 iunie – Sibiu – Music Pub
6 iulie – Brasov – Goha Studio
13 iulie – Vama Veche – Club Goblin



                                                          
                                                        
                                                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *