UNIFEST are grijă de sănătatea studenţilor

             Între 4-15 noiembrie 2013, la Craiova, are loc a XII-a ediţie a Festivalului Naţional UNIFEST.  
        În timpul festivalului studenţii pot lua parte la mai multe activităţi: testarea gratuită a glicemiei în Universitate, Campanie de informare cu privire la sănătatea dentară, Campanie de donare de sânge, Campania „Un măr pentru o ţigară”, Seminar Regional pe Tineret, Campionate sportive, bilete la teatru, filarmonica şi muzee, traininguri din sfera dezvoltării personale, concursuri şi petreceri tematice pentru studenţi. Pentru mai multe detalii puteţi accesa  www.unifest.ro .
          „Festivalul UNIFEST este un concept creat de studenţi, inspirat din nevoile studenţilor. Dacă iţi doreşti să te dezvolţi, să înveţi, să te distrezi, să socializezi, să afli ultimele noutăţi în materie de cultură şi politici de tineret—activităţile din cadrul Festivalulului UNIFEST te aşteaptă”, ne-a spus Oana Mic, Preşedintele Organizaţiei Studenţilor Farmacişti din Craiova.
 Nicolae Brîmboi, student în anul IV, la Automatică, ne-a spus că e al 3-lea an în care participă la UNIFEST: „Am fost la campionatul de baschet în ultimii 2 ani. E plăcut să ai ocazia să faci sport într-un cadru organizat, într-o perioadă în care nu se mai poate practica în aer liber. Pe lângă asta, mereu îmi place să cunosc şi să interacţionez cu oameni noi.”
           Partenerii evenimentului sunt: Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Casa de Cultură a Studenţilor Craiova, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport şi Asociaţia „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”. Festivalul UNIFEST este realizat de Organizaţia Studenţilor Farmacişti (OSFC), Societatea Studenţilor Medicinişti (SSMC), Societatea Studenţilor Stomatologi  (SSSC), Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Stiinte Sociale (ASFIG), ASFEFSK (Asociaţia Studenţilor Facultăţii de Educaţie Fizică Sport şi Kinetoterapie), Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (ASFEAA), Asociaţia Tineretului ONU – filiala Craiova şi EESTEC Craiova.

Adelina CIOCHIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *