AgroHalloween

           Joi, 31 octombrie 2013, studenţii Facultăţii de Agronomie şi Horticultură, specializarea Peisagistică, au transformat Aula Buia într-o expoziţie de Halloween cu decoraţiuni realizate de ei din flori de grădină, fructe, frunze, crenguţe, pantofi vechi sau mături. 

           Studenţii şi-au întâmpinat musafirii în costume personalizate şi le-au oferit un tur al încăperii decorate cu lumânări ce păreau pătate de sânge. Pe fundal, se auzea muzică specifică filmelor de groază. Dovleceii sculpaţi zâmbeau malefic şi le urau oaspeţilor „bun venit”.  Peste tot se auzea zgomotul pantofilor care păşeau pe covorul de frunze uscate de pe podea. Într-un colţ al încăperii, organizatorii au improvizat şi o parcare pentru măturile vrăjitoarelor. Pe pervazul unei ferestre, câteva pahare improvizate din becuri erau umplute cu tot felul de substanţe colorate care ţineau locul unor poţiuni magice. Nici curtea interioară a facultăţii nu a rămas nedecorată. Peste tot se găseau baloane pe care erau desenate personaje specifice Halloweenului. 
          Pentru expoziţia de Halloween studenţii s-au pregătit încă din octombrie, când au început să strângă materialele necesare. „Organizarea a venit  din partea noastră, a studenților. Nu am avut niciun profesor coordonator, am avut acordul domnului Decan. Am avut o cămăruță pusă la dispoziție unde ne-am desfășurat activitatea: scobit în dovlecei, tăiat de crenguţe, frunze pe jos, un mic dezastru, dar a ieșit bine. 
        
             Deocamdată au fost implicaţie doar cei de la Peisagistică, dar sperăm să ni se alăture şi alţi studenţi din facultate.”, a spus Cătălina Salahoru, organizator. Iarna trecută, tot studenţii de la Facultatea de Agronomie şi Horticultură au organizat în holul Universităţii expoziţia de iarnă cu vânzare „Winterland” de unde doritorii şi-au putut cumpăra cadouri de Crăciun handmade, originale.
Foto: Andreea Dascălu

Oana VOINIC
Andreea DASCĂLU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *