S-a dat start la recrutat și pentru studentul de la FEAA

Luni. Ora 14:00. Sala Albastră. Deloitte, compania care angajează anual între 50 și 100 de studenți, a venit și la Craiova. Cu scopul de a recruta.

Studenții de la Facultatea de Economie și Andministrarea Afacerilor (FEAA) s-au întâlnit cu reprezentanții Deloitte, „cea mai mare firmă de consultanță din lume”, după cum susține Andreea Zoescu, audit senior manager. În prezentare, aceasta le-a explicat tinerilor ce este un audit și ce presupune această profesie: „Auditul certifică informațiile financiare, oferă credibilitate și evaluează firmele din punct de vedere financiar”.


Printre așteptările pe care le au angajatorii se numără: limba engleză avansată, să fie absolvenți de studii economice, să aibă o fire cooperativă, dinamică, prietenoasă. Și totuși, ,,prima poză este CV-ul”, spune Andreea Zoescu.

Lipsa cooperării și a întrebărilor în timpul prezentării din partea studenților au făcut-o pe reprezentanta firmei să afirme: „Ne bazăm oarecum și pe ce știți, dar se învață în timpul job-ului”.

Printre tinerii prezenți și neîncezători în cariera de auditoriu s-a aflat și Cristina Nedelcu, studentă în ultimul an la FEAA. Aceasta a fost mulțumită de prezentare: „Mi-am lămurit întrebările pe care le aveam despre acest job și o să aplic”.

Perioada de înscriere s-a încheiat pe 15 aprilie. Urmează două luni în care tinerii sunt intervievați de specialiști în domeniu, atât din țară cât și din străinătate.


Simona TOMA

Raluca BUZATU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *