Recenzii


The Secret/ Secretul (Editura Adevar Divin, Brasov, 2007)
Autor: Rhonda Byrne
Traducător: Mihai Popescu
Publicată în 2007, cartea Rhondei Byrne este ghidul care a inspirat milioane de oameni care au ajuns sa traiască o viață extraordinară. Aceasta ne învață să folosim legea atracției în toate aspectele vieții noastre, ne învață să fim recunoscători pentru tot ceea ce avem în fiecare zi, ne ajută să fim conștienți de aspectele frumoase ale vieții și să gândim pozitiv în orice încercare. Secretul ne spune că trebuie să spunem mereu DA, pot să fac lucrul acesta. O carte care ne schimbă modul de a acționa în diferitele aspecte din viața noastră, dar şi plăcerea de a găsi fumosul în cele mai mici lucruri.

Il Divo
Il Divo este o formație alcătuită din patru soliști de naționalități diferite. Ideea înfințării acestei trupe i-a aparținut lui Simon Cowell. El a decis să formeze un cvartet multinațional. Plecând de la această idee, Cowell a pornit prin lume să caute tineri soliști care să facă parte din proiectul Il Divo. Cercetarea sa a început în anul 2001 și s-a întins până în 2003. Cei patru tenori în concerte sunt însoțiți de orchestre mari, iar cei care îi ascultă se declară cuceriți de vocile lor.

Beyond the Lights
Cu:  Gugu Mbatha-Raw, Minnie Driver, Nate Parker, Danny Glover, Machine Gun Kelly
Gen film: Dramă, Muzică (Musical)
Filmul prezintă povestea unei tinere și talentate cântărețe care este la un pas de a atinge gloria și a deveni celebră . În spatele scenei tânăra se luptă cu presiunea creeată de presă și de mama ei care o controlează la fiecare pas. Tânăra își găsește refugiul într-o sticlă de alcool și, odată amețită, încearcă să se arunce de la balconul apartamentului, dar este oprită de bărbatul care avea să-i schimbe viața. Toată această scenă creează controverse și este nevoită să inventeze o poveste despre ceea ce s-a întamplat si să ascundă adevărul. Era o creatie a celorlalți, tot ce își dorea era să fie ea și nimic mai mult însă doar cel care o salvase înțelegea cu adevărat sentimentele ei.
                                                                                                    Diana IUFU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *