Cazare gratuită în timpul probelor eliminatorii și de concurs la UCV


        Universitatea din Craiova oferă cazare gratuită, pentru perioada desfășurării probelor eliminatorii și a probelor de concurs, candidaților care se înscriu la una dintre cele șase facultăți unde admiterea se face prin examen. Viitorii studenți pot să primească o un loc Căminul nr. 10, al campusului craiovean.
            
               Toți cei care vor să ocupe un loc la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, la specializările cu predare în limba engleză pot să profite de acestă facilitate. Oferta este valabilă și pentru candidații de la domeniile Muzică, Actorie și PIB (Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar) ale Facultății de Litere.
           
            De aceeași surpriză au parte și candidații pentru un loc la Facultatea de Drept și Științe Sociale pentru specializarea Drept/Buget. De cazare gratuită beneficiază și cei care se înscriu la Facultatea de Teologie, dar și cei de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.
„E un beneficiu enorm”
            Viitori studenți de la Automatică și Calculatoare, domeniul Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei se pot bucura și ei de un loc în cămin în perioada susținerii examenului. Ei spun că este o metodă prin care UCV le oferă sprijin viitorilor studenți. „E o soluţie pentru cei care vin din alte județe sau din mediul rural, de la o distanță mai mare. E o facultate căutată de mulți absolvenți și e un beneficiu enorm”, a spus Lorenzo Cristian Mihuț care candidează pentru domeniul Calculatoare și Tehnologia Informaței.

            Cei interesati trebuie să depună la Administraţia Căminului 10, între orele 07:00 – 17:00  o cerere însoţită de cartea de identitate (copie şi original) şi legitimaţia de candidat eliberată la înscriere de facultate (copie şi original).



Claudia PREDILĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *