Studenţia nu se poate fără distracţie

De la cluburi, la terase cu oferte tentante, unde micul dejun cu sandviş şi cafea nu depăşeşte 10 lei, la pub-uri care se umplu rapid după terminarea cursurilor, studenţii craioveni au multe posibilităţi de distracţie.

Parcuri, mall, cinema sau teatru sunt alte variante la care studenţii apelează pentru relaxare. Reducerile pe baza carnetului de student îi fac pe mulţi să aleagă o piesă de teatru sau un film. La cinema un bilet costă 18 lei sau 20 de lei în cazul filmelor 3D. Cu reducere, studenţii plătesc doar 16 lei.
                                            
Cluburile se întrec în oferte de distracţie

Distracţie cât cuprinde la sfârşit de săptămână pentru studenţi în cluburi, care le oferă cea mai bună atmosferă muzică bună, băuturi de calitate. „ În timpul studenţiei ies în oraş la suc, la club. Prefer un anumit club pentru că acolo mă simt bine cu prietenii mei. La cinema am fost doar o dată, dar nu prea e genul meu, a spus Oana Ciobanu (Comunicare şi Relaţii Publice, II).
La un alt club dai 10 lei pentru un joc de bowling şi ai distracţia asigurată. Biliardul este și el o alternativă pentru pasionaţi.

Parcul, relaxare în natură

English Park, Parcul Nicolae Romanescu sau Parcul Tineretului sunt alte locuri de relaxare pentru studenți. Plimbarea cu bicicleta personală sau închiriată la intrarea în Parcul Nicolae Romanescu sau sportul în aer liber atrag studenţii ca un magnet. „Aleg să merg în parc și nu să stau la o terasă. În zona Universităţii sunt multe pub-uri unde te simți bine, dar o plimbare în parc este gratis şi la fel de relaxantă”, a spus Ioana M. (Marketing, III). 

Terasele deschise în centrul vechi atrag și ele prin atmosfera atât de specială şi boemă.

Amelia TUȚĂ


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *