„Nu îmi plac concursurile de Miss şi Mister deoarece sunt câştigate pe pile”


       Începe toamna studenţească la Universitatea din Craiova. Casa de Cultură a Studenţilor Craiova deschide porţile balurilor de anul acesta pe 17 noiembrie.
      „Decernarea Premiilor Oscar” este proiectul sub egida căruia se va derula balul bobocilor care este organizat în fiecare an de Asociaţa Studenţilor de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (ASFEEA).

     „Balul Bobocilor 2014 a fost un succes total, care a reprezentat momentul cel mai important pentru noi. A fost o provocare pentru coregrafa noastră Georgiana Mitroaica să ne pună în mişcare. După multă muncă am reuşit să creăm un moment special de care publicul s-a bucurat¨, a spus Irina Bîrzăneanu, manager de proiect al balului.
      Concurenţii au făcut faţă cu brio, deşi s-au confruntat cu o multitudine de provocări. „Cred că aşteptările mele au fost uşor întrecute, a fost o experienţă de neuitat. Cea mai haioasă întâmplare a fost în momentul în care a trebuit să ies pe scenă, iar pe mine nu intra rochia”, a declarat Gabriela Amza, miss 2014, studentă la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. 
      Unii studenţii de la Universitatea din Craiova cred că Balul Bobocilor este o modalitatea de afirmare a studenţilor din anul I, dar şi o modalitate prin care se pot cunoaşte mai bine şi în afara facultăţii. Ei au aşteptări mai mari de la an la an, iar în ceea ce priveşte concursurile de Miss şi Mister, ei spun că de cele mai multe ori sunt câştigate pe pile.
      „Balul Bobocilor este un eveniment frumos la care ne-am dori să vină mai multe trupe cunoscute. Aş accepta să plătesc un bilet scump, dar măcar să rămân cu amintiri frumoase. Nu îmi plac concursurile de Miss şi Mister deoarece sunt câştigate pe pile” a spus Andrei Segîrceanu, student în anul III la Universitate din Craiova.

       Alţii studenţi nu au fost niciodată la Balul Bobocilor, dar tematica de anul acesta îi încântă. „Voi fi prezentă. Ideea este genială. Pentru tineri este minunat faptul că se organizează an de an un bal,” a spus Ana Coșmanu (Litere, III).
       
Pe 17 noiembrie studenţii dornici de distracţie sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la Casa Studenţilor. Finanţarea pentru acest proiect va fi asigurată în funcţie de sponsori.

                                                                                                                Amelia TUȚĂ 
                                                                                                                Ștefania BĂJENARU


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *