Premiu pentru studenţii de la FEAA

   Studenții de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA) au câștigat premiul de inovație la târgul întreprinderilor simulate la București, unde au fost prezente 27 de intreprinderi. Craiovenii au participat cu hotelul ISE Prestige Resort.

   La începutul anului universitar majoritatea studenților de la FEAA (specializarea Marketing) au semnat contracte cu diferite firme și au primit funcții importante în cadrul acestora în cadrul proiectului SIMPRACT. Prin acest proiect se susține dezvoltarea spiritului antreprenorial și inovator în rândul studenților sub forma unor stagii de practică în întreprinderi reale de prestigiu. „Nu regret că m-am înscris în acest proiect, chiar mă bucur. Mă încurajează să descopăr cât mai multe lucruri legate de afaceri. Vreau să mă implic în cât mai multe proiecte”, s-a entuziasmat Larisa Spătărelu (FEAA, Marketing, II).

  Sub coordonarea conf. univ. dr. Mihail Cătălin Barbu, studenții au participat la concursul de la Bucureşti, de unde s-au întors învingători. „Experiența a fost una destul de interesantă, deoarece, pe lângă faptul că am avut multe de învățat, am cunoscut oameni cu alte concepții decât ale noastre, oameni destul de prietenoși din toate colțurile țării și mă bucur foarte mult că am participat” a spus zâmbitoare Denisa Lazăr (FEAA, Marketing, II).

 

Diana IUFU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *