Radio Oltenia Craiova și-a primit ascultătorii în vizită

31 octombrie fu Ziua Porților Deschise la Radio Oltenia Craiova. Se făcură şi 88 de ani de la înființarea Radio România (n. 1 noiembrie).

Programul de vizitare a început la ora 10, dar ascultătorii au ajuns abia după ora 11:45. Oamenii au continuat să vină până la 13:40, iar programul se încheia la 14:00.  Lumea a venit să-i vadă în carne și oase pe cei pe care îi aud mereu. „Acum, Ziua Porților Deschise înseamnă vizualizarea omului cu care tu vorbești în fiecare zi”, a afirmat Ioana Cristina Lădaru, redactor-șef ROC.

Printre cei care au vrut să vadă Radio Oltenia Craiova, au fost și 9 elevi în clasa a XI-a, ai Colegiului Național „Ștefan Odobleja”. Ei au fost primiți de Dana Simovici și au văzut desfăşurarea unui direct (emisiunea Dariei Andriescu). La final, 4 dintre membrii grupului au

fost puși să înregistreze câteva cuvinte despre experiența lor de la Ziua Porților Deschise. „Mie îmi place oricum, atmosfera, în primul rând, oamenii. Am văzut că vă înțelegeți foarte bine și cred că ăsta e lucrul cel mai important”, i-a mărturisit Gabriela Ionescu Danei Simovici.

Dintre cele aproape 30 de persoane care au ajuns să viziteze Radio Oltenia, l-am remarcat pe Marin Jianu (88 de ani). Fiecare vizitator a fost impresionat de diverse aspecte. „Mi-a plăcut interiorul, personalul”, a spus Aurel Cârstea, unul dintre ascultători. „Să vezi un studio de emisie, de radio pentru persoane care nu au intrat niciodată într-un post de radio, este motivul care îi aduce aici”, a subliniat Ioana Lădaru.

Ziua Porților Deschise este un eveniment pe care Radio România îl organizează în toate studiourile sale centrale sau regionale.

Luiza Feroiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *