Continuă înscrierile pentru concursul Game Cup 2017

S-a dat startul înscrierilor pentru concursul Game Cup 2017, la care pot participa toți studenții Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică pasionați de dispozitive electrice. Studenții vor lucra în echipe de câte trei sau cinci persoane, pentru a dezvolta un joc video. Pe toată perioada concursului ei beneficiază și de susținere din partea marilor companii dezvoltatoare de jocuri de peste tot din țară.

Participanţii se vor întrece şi pentru premii în bani

Pentru cei care nu s-au înscris în competiție, mai este încă timp. Dincolo de experiența profesională, toți cei care intră în această competiție vor fi și remunerați. Ei vor primi și echipamente hardware, jocuri şi programe de internship oferite de firmele din industria de jocuri video din România.

Studenții Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică, de la Universitatea din Craiova sunt interesați de acest concurs și sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun, pentru a se număra printre câștigători. „Îmi place ideea de concurs, deoarece orice competiție mă ajută să evoluez și să capăt noi experiențe, care mă vor ajuta în carieră. Îmi doresc să mă înscriu la Game Cup și mă bucur pentru că încă mai am timp să fac acest lucru. Pe parcursul anilor de studiu am mai participat și la alte concursuri, dar nu am avut parteneriate cu firme mai mari”, a spus Alex Vasile (Mecatronică, IV).

GameCup 1.0 se desfășoară în perioada 31 octombrie 2016 – 23 aprilie 2017 și este deschisă pentru toți studenții de licență sau master din România. Pentru înscrieri și detalii puteți accesa http://gamecup.ro/. Competiția va avea și opt categorii de premii: Best Game Overall, Best Mobile Game, Best PC Game, Best VR&AR Game, Best Technical Achievement, Best Visuals, Best 3D Modeling și Best Design.

Claudia PREDILĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *