Noutăți în Diablo 3: Clasa Necromancer și ultimele update-uri

Vești bune pentru împătimiții universului Diablo. Cei de la Blizzard au introdus clasa Necromancer în versiune beta. Pe site-ul oficial al companiei au fost publicate detalii referitoare atât la particularitățile clasei și a noului patch, cât și informații despre sezonul 10, disponibil în toate regiunile de joc.

Reîntoarcerea clasei Necromancer în Diablo 3 le va permite jucătorilor să folosească vrăji bazate pe oase și sânge. Caracterul generează scheleți, golemi și blesteme. Față de caracteristicile prezente în Diablo 2, noul Necromancer din D3 folosește spell-urile cu un plus de dinamism și poate deține animale de companie atât permanente, cât și temporare pentru atac. Varianta feminină nu a fost lansată încă în testul beta, aceasta aflându-se încă în dezvoltare.

Din 21 martie, noul patch e disponibil în toate regiunile de joc, pe toate platformele. După ultimul update, în arsenal au fost introduse 5 variante de combinații de piese de echipament. Jucătorii le pot folosi oricând, mai puțin în greater rifts. Materialele folosite pentru crearea pieselor noi de echipament sunt disponibile într-un tab nou, regăsit în inventar. Playerii pot să utilizeze item-uri legendare antice primale, deblocate în urma unui greater rift de nivel 70 în single player.

Cât despre sezonul 10, avem parte de un update imens. Sezoanele sunt disponibile pe PlayStation 4 și Xbox One. Fanii universului Diablo vor avea parte de recompense pentru schimbarea aspectului vizual al item-urilor și un set complet pentru fiecare clasă, în urma realizării unor obiective setate universal pe capitole.

În ceea ce privește data lansării pack-ului Necromancer, Blizzard nu a precizat nimic concret, însă va ține la curent fanii Diablo: „The Necromancer will be coming to Diablo III in 2017 and we’re eager to share more details with you as they become available.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *