S-a terminat cu sesiunea. Unde fugim de-acasă?

 

Pentru cei mai mulți studenți, vacanța este o modalitate de relaxare , de evadare după terminarea sesiunii. De aceea, este foarte important să facem alegerea corectă când vine vorba de destinația unde să ne refugiem.
Dacă n-ai nicio idee unde ai putea evada în minivacanță, poate găseşti ceva interesant aici.

Branul poate fi locul perfect. Aici o să poți face o mulțime de plimbări, în zonă existând tot felul de trasee excelente pe care le poți explora . Cea mai populară atracție turistică este Castelul Bran.
Sau poţi merge la Herculane. Te poţi distra la aqua park-ul din stațiune, aveți la dispoziție o mulțime de bazine cu ape termale.
Vacanță la munte
Dacă ești îndrăgostit de munte, poți profita de un sejur excelent la Predeal, aici există nu mai puțin de opt pârtii de schii, numai bune pentru pasionații de sporturi de iarnă.
Unul dintre cele mai frumoase orașe din țară este orașul Brașov .
Aici o să găsești o mulțime de atracții turistice excelente precum frumosul Centru Istoric, Piața Sfatului, Biserica Neagra, Strada Sforii, Bastionul Țesătorilor, Poarta Schei, Poarta Ecaterinei, Turnul Negru si nu numai. De asemenea, aici te așteaptă restaurante cu preparate delicioase, cafenele primitoare . Cu alte cuvinte, acesta este locul excelent pentru o minivacanță.

Vei beneficia de servicii uimitoare, indiferent de bugetul cu care vii în vacanță .

Agenția Mapamond este consilierul de turism nr. 1 din Oltenia, îți stă la dispoziție pentru orice nelămurire, pentru un sfat sau pentru o îndrumare . ” Cele mai avantajoase și ieftine city break-uri pentru studenți sunt Grecia, Bulgaria și Spania ” a declarat George Clota , travel consultant 

„Te-ai hotărât să mergi în Valencia? Foarte bună decizie. Valencia este o destinație perfectă pentru un city-break relaxant. Noi am optat pentru această destinație şi ne-a plăcut tuturor foarte mult. Irina, junioara mea, a declarat că ea nu vrea să se mai întoarcă acasă ,deşi dacă stau să mă gândesc bine, aşa face în fiecare concediu .
Şi ca totul să fie şi mai bine, în săptămâna când noi ne-am bronzat în Valencia, prietenii noştri din Timişoara dezăpezeau de zor mașinile . Deci dacă vrei să fugi de frig, Valencia poate fi o opțiune perfectă pentru lunile friguroase de pe la noi, din februrarie până în mai.” , a spus George Damian

„M-a fascinat din totdeauna Grecia poate şi pentru că am crescut citind şi recitind Legendele Olimpului. Visam ore-n şir la peisajele descrise în carte şi mi-am propus de mică să vizitez Grecia. Iar prima excursie la Atena a confirmat o legătură aparte cu aceste locuri desprinse din poveştile copilăriei mele. Iată, din punctul meu de vedere, 5 motive pentru care Grecia ar trebui aleasă ca următoarea destinație de vacanță: mâncare sănătoasă,peisaje care îți taie răsuflarea, atmosfera destul de relaxantă, fără aglomerație de turiști și o mică lecție de istorie.” a spus Bianca Poptean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *