Happy! – realitate, acțiune și prieteni imaginari

Studentule, știu că pe lângă atâtea activități îți place să urmărești seriale, și m-am decis să îți prezint încă unul interesant, demn de urmărit.

Nu cred că îți poți imagina un om care omoară jumătate din mafie alături de un unicorn zburător. Happy este un serial american ce prezintă viața unui fost detectiv corupt care, recent ieșit din branșă, caută să își curețe numele. Dacă îți plac filmele noir, genul care plasează eroul într-o lume iremediabil coruptă și sângeroasă, asta e alegerea perfectă, și nu e doar asta, dar și faptul că totul evolueză la o comedie SF.

De ce SF? Nick Sax avea o fiică, de care nici nu știa inițial de vreo 10 ani, și care avea un prieten imaginar. Normal, fiind imaginar, doar ea îl vedea și doar ea îi vorbea. Un unicorn albastru, pe care îl cheamă Happy, și, după nume, era extrem de fericit, trăia într-o lume roz unde totul e dulce și oamenii sunt doar buni. Ei bine, într-o seară, fata este răpită de la un concert unde era cu mama ei, iar Happy pleacă după ajutor, fix după tatăl fetei. Sunt multe momente comice, mai ales dialogurile între cei doi „parteneri”.

Momentan serialul se găsește pe net și are doar un sezon, cu confirmarea sezonului 2 anul acesta sau cel târziu anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *