Venituri în plus din mediul online

Dacă ești tânăr și îți petreci tot timpul navigând pe internet, iată câteva idei pentru a face bani din mediul online. Ceea ce mulţi tineri nu știu este faptul că pe internet sunt o mulțime de oportunități care îți aduc beneficii materiale.

 pentru a putea scoate bani reali din acest joc nu trebuie să investești

Gaming

Puțini știu că poți face bani chiar și din gaming. Metin2-România este un joc gratuit în care un număr mare de jucători pot interacționa online într-o lume virtuală. Tot ce trebuie să faci este să te joci cât mai mult pentru a-ți crește contul și pentru a-l putea vinde pe „bucăți” (iteme, yang) sau chiar întregul cont. Pe Facebook sunt grupuri cu peste 60.000 de membri denumite „Metin2-România”, care îți oferă informații mult mai amănunțite. Grupurile sunt ca un bazar, Vlad a reușit să-și vândă yang-ul 2kkk DRAGON cu 300 de lei.

Golden Tea este un joc din care poți scoate un profit bun. Un lucru foarte important este faptul că pentru a putea scoate bani reali din acest joc nu trebuie să investești. În momentul în care vă înregistrați primiți 10.000 de monede de aur. Va trebui să cumpărați un lot de pământ și va trebui să îl plantați pentru a putea obţine profit. Ca să intraţi direct în pagina jocului accesați https://golden-tea.com  .

Taxi Money. Esența acestui joc este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să-ți cumperi un taxi și să îl trimiți în curse. Cu cât mașina este mai scumpă cu atât venitul va fi mai mare. Există și o competiție. Vei concura cu ceilalți participanți la curse. Pagina poate fi tradusă de către Google chiar în momentul accesării  http://www.taxi-money.net/city.

Sondaje online

De câte ori nu ai fost sunat și întrebat de către consultanți dacă ai câteva minute la dispoziție pentru a răspunde la câteva întrebări? De data asta timpul tău este plătit. Tot ce trebuie să faci este să completezi sondaje online.   www.mobrog.com, www.daedalusonline.eu, www.inovel.ro  sunt doar câteva din multitudinea de site-uri care oferă aceste servicii.

brand personal, parteneriate, prietenii

Marketing

Dacă ești creativ și îți place să scrii, blog-ul este cea mai bună soluție. În afară de brand personal, parteneriate, prietenii și multe alte beneficii, blog-ul te ajută să câștigi bani. Ca să faci bani trebuie să faci publicitate. Mijloacele pe care le poți folosi pentru a face publicitate sunt bannere, publicitate în newsletter, recomandări de servicii produse, articole plătite etc. Câștigul va fi direct proporțional cu munca depusă.

Tot aici includem și platforma youtube, pe care cei mai mulți dintre noi o accesăm zilnic. Fie pentru a asculta muzică, pentru a-ți urmări persoanele favorite, fie pentru sfaturi și lucruri care îți sunt de ajutor în viața de zi cu zi etc. Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un canal de youtube și să-ți stabilești domeniul în care vrei să debutezi. Beneficiile sunt asemenea blog-ului, dar un plus la youtube este faptul că ai șansa de a primi bani și din partea platformei.

pot avea mai mult profit

Fotografie

Cu toții facem fotografii aproape zilnic. De ce să nu facem bani și din asta? ETXT, mai exact un fel de bursă pentru fotografii sau articole unice. Înregistrează-te și încarcă fiecare fotografie pe care o consideri originala, artistică și stabilește-i prețul. Pe parcurs profesionalismul tău va crește si vei reuși să scoți din ce în ce mai mulți bani. https://www.etxt.ru/

Pasionații de fotografie care au deja o experiență și niște cunoștințe mai avansate pot avea mai mult profit. Deposit photos li se adresează lor. Aici vânzările sunt mult mai vii și prețurile fotografiilor de asemenea. Pe această resursă pot fi vândute imagini vectoriale, fotografii chiar și video. https://depositphotos.com/?ref=5588010.

Bitcoins    

Monede virtuale. Acest site https://freebitco.in/?r=4454048  este unul dintre cele mai profitabile. Poți colecta bitcoins fără să investești. Pentru a obține bitcoins trebuie să introduceți capthca (test complet, automat pentru distingerea computerelor de oameni). Captcha este disponibilă doar o dată pe oră. De asemenea există și o loterie pe acest site unde poți câștiga bitcoins.

One Comment on “Venituri în plus din mediul online”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *