Portofel de student – vacanțe ieftine, distracție cât se poate

Dacă nu ai încă un plan pentru vacanța de iarnă și nu știi ce poți să faci cu banii din bursă sau cu cei de la părinți te poți orienta spre una dintre destinațiile oferite de agențiile de turism craiovene.

Când spui iarna te gândești automat la zăpadă, ciocolată caldă, portocale, degete degerate, dar și skiuri, snowboarduri, săniuțe tradiționale și săniuțe gonflabile. Pe toate le găsești în stațiunea Straja, unde cazarea îți este asigurată trei nopți de Agenția de Turism Mapamond cu doar 180 de lei, asta dacă ești un lup fără haită. Pentru grupuri se acordă un discount.

Dacă asta nu te-a convins, Agenția de Turism Star Tours pune la dispoziția studenților, în stațiunea montană Sinaia, oferte începând de la 80 de lei. Aventură pe schiuri, asta este Sinaia. Dacă toate gândurile tale duc la cele 16 pârtii dintre care 9 sunt pentru cei cu experiență medie, 4 pentru începători și 3 pentru experți, aceasta este cea mai bună destinație.

De ce Duo Travel? Cu numai 11 Euro pe noapte poți trece granița în Bulgaria, unde te așteaptă cel mai lung sezon de ski (de la jumătatea lui decembrie până la jumătatea lui mai). Bansko nu numai că este cea mai modernă stațiune de ski din Bulgaria, dar are și cel mai bun centru de ski din Europa Centrală și de Est.

Acestea sunt doar cateva opțiuni. Te-ai decis unde vei merge iarna asta? Fie că alegi plaiurile românești sau cele străine, te asigurăm că vremea va ține cu tine, în perioada următoare vor fi zăpezi mari și ger extrem, anunță specialiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *