Matematică şi modeling

 Gabriel Cristian Brebu este fotomodelul care, la 22 de ani, face tot ce poate să-şi depăşească situația materială de acasă. Este înalt, este brunet și glumește mereu. Lasă impresia că este arogant.

Sursă photo: Facebook

A făcut liceul la Novaci. „Am văzut liceul ca pe o lecție de viață, a fost trist din cauza că ai mei nu aveau bani”. Fruntea i se încrețește la rostirea acestor cuvinte. S-a ambiționat și nu s-a lăsat intimidat de greutăți. Avea gândul să facă bani rapid și să dea la poliție, dar a renunțat ca să studieze matematica. Aici a mers toată atenţia lui, toată pasiunea – către matematică. Îi ajuta mult şi pe părinți, dar încerca să învețe de fiecare dată când putea. „Când mă duceam cu vaca la păscut era un moment de relaxare, reușeam să fac exerciții la mate”. Are privirea în jos. Pasiunea pentru matematică a început din clasa a X-a și la îndemnul profesoarei a ales să urmeze specializarea la facultatea din Craiova, unde, pentru prima dată, i-a fost foarte greu pentru că nu a avut sprijinul nimănui. Asta l-a întărit și l-a motivat să termine studiile.

A ajuns în fața elevilor la sfârșitul anului III. I-a fost acordată șansa să predea. „Am încercat să îmi stăpânesc emoțiile, dar am realizat că nu este nevoie să le stăpânesc pentru că mă simțeam ca acasă. Copii păreau dornici să învețe ceea ce le explicam eu. Îmi transmiteau o stare de pozitivitate și bucurie”. Ochii căprui sunt luminați de bucuria amintirilor și în colțul gurii apare un scurt zâmbet.  

Sursă photo: Facebook

Acum 2 ani, a reușit să ia castingul să devină model. „Mi-a plăcut foarte mult pentru că acest domeniu te face să fii mult mai atent cu tot ce este în jurul nostru, de la haine, la oameni”. Are un look îngrijit și caută să arate cât mai bine. Dar modelingul nu i-a asigurat existența. Ca să se întrețină, în toată această perioadă, a lucrat în construcții pentru un unchi și a lucrat și la un hipermarket. Le-a demonstrat tuturor că este dornic să se dezvolte și să învețe. S-a implicat în foarte multe activități. Face parte din Consiliul Profesoral și a avut funcția de șef de cămin și administrator de rețea.

Acum este deja la master, în anul I, specializarea Matematică. Face parte din echipa ARACIS și este manager executiv la o firmă de modeling, unde formează tineri la fel cum a fost și el format la un moment dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *