Primul an de TV în primul an de studiu.

Câțiva studenți din anul I ai specializării Jurnalism au început o acțiune de voluntariat pentru postul de televiziune TeleU Craiova. Aceștia lucrează cu redactorii pentru știri, reportaje, interviuri, învață să monteze o emisiune sau un jurnal TV, prezintă știrile și lucrează la o emisiune nouă. Bobocii ştiu că îi ajută în formarea viitoarei cariere.

Nicoleta Stog: „Fac un reportaj despre o carte și ecranizarea ei. Carte se numește Parfumul de Patrick Süskind, iar filmul – Parfumul: istoria unui criminal ecranizat de Tom Tykwer.
Am făcut anterior reportaj Cartea și ecranizarea ei în cadrul emisiunii Cartierul Tineretului. Lui Mihai Dişa (managerul TELE U, n.r.) i-a plăcut ideea văzând câteva secvențe din reportajele făcute de mine.
Vreau să fac acest reportaj ca să văd cum se lucrează în redacția Tele U și să dobândesc experiență. „

Aurelian Marian Soare: „Nu este chiar atât de uşor pe cât mă aşteptam. Am avut emoţii la prima mea apariţie, dar oportunitatea de a face voluntariat la Tele U mă determină să fiu din ce în ce mai curajos.”

Maria Alexandra Ștefan face voiceover. Şi pentru ea este o experiență minunată. A ajuns să îi placă mult să-și audă vocea pe știri la TV, deși nu a facut asta niciodată și a crezut că nu e bună la așa ceva.

Studenţii de la Jurnalism pot fi văzuţi în fiecare seară la Tele U Craiova, la pupitrul ştirilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *