Fă zile cu ea pe Snap și e a ta sau poate nu

Nu e nevoie să îi aduci luna de pe cer, dar nu poți să stai nici cu mâinile în sân. Studenții Universitații din Craiova spun că ei încearcă să atragă fetele care le cad cu tronc, dar fetele nu se simt cucerite.

Christos Antoniou (Economie și Adminstrarea Afacerilor) spune că mai întâi se gândește la ce îl atrage la fata respectivă, dacă sunt pe aceeași lungime de undă. ,,Prefer să mă duc la ea și să îi spun un aspect care îmi place. În principiu, când vezi o fată, mai întâi te rezumi la aspectul fizic și faci un compliment legat de asta, apoi vezi ce ar urma”. Crede că fetele sunt atrase de sinceritatea unui băiat. Studentul spune că e normal să te mai refuze, dar asta se întâmplă ori pentru că fetele au prieteni, ori pentru că nu le place de tine ca persoană. Atunci când nu merge, te resemnezi și îți spui că poate o să meargă cândva.

Adrian (Geografie) ne spune că nu a încercat să cucerească nicio fată din Universitate, dar nu știe de ce. ,,Are prietenă!”, spun colegii lui.

 ,,În principal fără principii sau tehnici. E ceva natural. Nu trebuie neapărat să știi ceva anume ca să poți să vorbești cu o fată”, spune Ștefan (Economie, II).

Un alt student de la Economie ne spune că pentru a cuceri fetele folosește vrăjeală. ,,Vrăjeală pentru că e cea mai bună. Cât ține vrăjeala? Depinde pe cine ce vrăjești”.

Octavian (Fizică- Informatică, I) spune că nu a încercat să cucerească fete din facultate ,, În general, relațiile care se formează așa prin clase, grupe, etc. rezultă a fi un mare *****, după despărțire. Am un exemplu, un prieten de-al meu s-a combinat cu una dintre colege și acum când se văd se înjură și e foarte drăguț. Nu știu ce tactică a aplicat, sincer”. Studentul crede că nu e vorba despre cum cucerești ,,dacă îți place ieși cu ea și dacă vă înțelegeți este oarecum de ajuns”.

Fata potrivită pentru Bogdan Nică trebuie să se încadreze în standardele lui. Să îi placă de ea, ,,să aibă acel sex-appeal. După aceea, bineînțeles, mă duc și vorbesc cu ea. Văd dacă ceea ce am văzut  este ceea ce am crezut sau nu. Dacă nu, mă retrag. Dacă da continui. Cer un număr de telefon, o invit în oraș”. Ințial, băiatul spune că dacă este refuzat se resemnează și merge mai departe, dar în cazul în care se întâmplă ca fata să îi placă mult de tot nu renunță. ,,Insist până când ieșim. Atunci, pac, mă retrag frumos, după aia mai încerc o dată, după aia mai încerc o dată, mai încerc o dată, glumițe, nu știu ce. Fac în așa fel încât să prindă și ea drag de mine”.

Unii își încearcă norocul în mediul virtual

Sorin Crăițan (Economie, I) a fost atras de fete de la specializarea lui sau din aceeași grupă, fete care au făcut ore împreună cu el: ,,Am aflat cum le cheamă de la lista cu prezență. Am abordat-o pe Facebook. De acolo i-am aflat Instagram-ul și Snap-ul. Am început să facem zile, după i-am dat mesaj și am întrebat-o dacă vrea să meargă în club, i-am dat invitație. Am mers în club și după asta nu am mai continuat”. Tânărul spune că este refuzat de fete, dar nici el nu insistă prea mult.

Rareș Brătianu (Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, anul III, Cluj) spune că nu s-ar duce la fata pe care o place pentru că asta l-ar face un ciudat. ,,Pot să văd cum o cheamă sau cine e și, după aceea, Facebook-ul rezolvă treaba”. Prietenul lui, Sergiu Goia are o idee mai bună: ,,Te duci la ea și îi spui că faci un sondaj sau ceva de genul și că ai nevoie de numărul și de numele ei. Asta ar fi o metodă bună”. Băieții sunt foarte curioși să afle cum cuceresc și ceilați. Mai adaugă că mai degrabă cucerești o fată dintr-un grup de prieteni decât ,,random” prin facultate. Studenții sunt veniți în Craiova într-un schimb de experiență prin intermediul unui proiect al FEEA (Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor) și spun că le place până acum în Craiova.

Pentru Ștefan (Litere, Master) este mai greu. ,,Aproape toate fetele până la facultate și-au găsit deja iubiți, preferabil cu cinci, șase ani mai mari”. Studentul nu are iubită și spune că depărtarea și programul universitar sunt principalele motive.

Câteva fete din Universitate spun că nu a încercat nimeni să le cucerească. Nici ele nu știu de ce, dar timpul nu este pierdut. Speră ca într-o zi  să apară Făt-Frumos. Diana (Economie, I) ,,Băieții mă privesc, i-am surprins de câteva ori, dar nu fac nimic altceva. Probabil nu au curaj”. Studenta spune că în ochii unora pare arogantă. Dar băieții din zona în care locuiește au încercat să o cucerească. De aceeași părere este și o studentă de la Mecanică: ,,Băieții de la facultate îți trimit cerere de prietenie pe Facebook, apoi îți dau like-uri și după aia gata. Că nu au curaj să se bage în seamă”. O studentă la medicină ne spune că la ea au mai încercat, dar ,,au venit cu chestii de astea porcoase și vrăjeli. La mine sunt mai importante acțiunile decât vorbele”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *