Trei lucruri, trei dependențe, trei obiceiuri

În afară de mâncare, apă și aer, studenții Universității din Craiova au câteva chestii fără de care nu pot trăi cu adevărat.
Robert Bușe (Jurnalism, I) spune că cel mai esențial lucru fără de care nu poate trăi este muzica ,,pentru că de fiecare dată când am ceva de făcut, pornesc o melodie și mă ajută să mă concentrez mult mai bine, deoarece mă relaxează. Un al doilea lucru ar fi prietenii, nu doar pentru că mă pot baza pe ei când am nevoie, ci și pentru că îmi dau o stare bună de fiecare dată când mă văd cu ei, chiar dacă ne mai certăm uneori. Un al treilea lucru îl reprezintă hobby-urile pe care le practic. Cântatul și scrisul. Fac asta de mult timp și deja simt că nu mai pierd timpul făcându-le ”.

,,Colecționez figurine din Star Wars și m-am apucat de fotografie pentru a da colecției puțină viață”

Radu Uriciuc (Automatică, master II): ,,Trei lucruri fără de care nu pot să stau ar fi telefonul, banii părinților și somnul la cursuri (râde). Mai nou m-am apucat de fotografie pentru a da viață colecției mele de figurine. Cred că nici fără asta nu pot trăi”.

,,Țigările și cafeaua pentru noi sunt vitale”
Leonie Weber (Medicină, I): ,,Cafeaua nu îmi lipsește, mai ales dimineața, după care stiloul meu cu care studiez și scriu mai ales că vine sesiunea, și ultimul, dar nu cel din urmă, muzica mea pe care o ascult și când învăț”.

Moaz Jabr, student și el la Medicină în anul al II-lea, vine din Siria și spune că primul lucru fără de care nu poate trăi sunt țigările lui. Spune că îl ajută să se concentreze. ,,Cafeaua este și ea un lucru fără de care nu aș putea trăi dimineața mai ales, și ultimul lucru este momentul acela de jumatate de oră de respiro mai ales înainte de cursurile de după amiază. Am mereu nevoie de o pauză înainte de a face orice. Nu aș putea trăi fără asta“.

Denis Popescu (Facultatea de Științe, anul II): ,,Muzica. Aș putea începe să argumentez asta prin faptul că muzica te ajută să te relaxezi, ca student atunci când ai multe pe cap. Puțină relaxare nu strică. Desigur, pentru mine, muzica e mai mult decât relaxare, este un mod de viață. Oamenii. Suntem ființe sociale și cred că toți avem nevoie în viețile noastre de alți oameni cu care interacționăm fie ei părinți, prieteni sau persoane cu care ne aflam într-o relație. Fie că avem nevoie de ajutor la un proiect sau că vrem sa ieșim. Tehnogia. După ce am filosofat mai sus, aleg să spun că tehnologia ne este mai mult decât utilă atât ca studenți, ci și ca oameni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *