Toamna se numără bobocii la Universitatea din Craiova

Toamna se numără bobocii la Universitatea din Craiova

Toamna se numără bobocii la Universitatea din Craiova. Facultatea de Litere, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Horticultură, Asociaţia Studenţilor Basarabeni din Craiova şi Organizaţia Studenţilor de la Facultatea de Mecanică, au început pregătirile pentru Balul Bobocilor. Acesta va avea loc pe 13 noiembrie la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova.

Toţi se pregătesc intens pentru bal

Concurenţii au trecut printr-o serie de preselecţii organizate la nivelul fiecărei facultăţi de către asociaţiile studenţeşti: ASFL – Asociaţia Studenţilor de la Facultatea de Litere, OSPPEC – Organizaţia Studenţilor Politehnişti Profil Electric Craiova, ASFH – Asociaţia Studenţilor de le Facultatea de Horticultură, ASBC – Asociaţia Studenţilor Basarabeni din Craiova  şi OSFM – Organizaţia Studenţilor de la Facultatea de Mecanică.

Pregătirile pentru bal merg destul de bine, este a doua zi de repetiţii şi cei 20 de concurenţi au învăţat deja paşii pentru defilare, aşezarea în scenă pentru defilarea de zi şi pentru cea de seară, ne-a spus preşedintele organizaţiei OSPPEC, Adelina Mustaţă. Pentru a ieşi totul cât mai bine, organizatorii au apelat la sprijinul coregrafului de la Freaks.

Probele  vor fi surpriză şi în mare parte vor fi dezvăluite în cadrul defilării cu ţinute de zi. Tema balului este Retro anii ’80-’90 şi cred că aici concurenţii îşi vor putea lăsa cel mai bine amprenta. La defilarea de seară vor fi ţinute elegante. Vor mai fi şi alte momente surpriză care sperăm că vor fi apreciate de către public. Vom avea decor la sală, invitatul special  este Liviu Teodorescu, iar prezentatorul evenimentului este Tom Crângureanu, pentru că el a prezentat în fiecare an, ne-a mai spus Adelina Mustaţă.

Toamna aceasta, Balul Bobocilor va avea loc pe 13 noiembrie, de la ora 20:00, în sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova. Intrarea este liberă. Evenimentul este organizat de cele cinci organizaţii studenţeşti, sponsorizate de Royals Models Agency, în parteneriat cu Universitatea din Craiova, dar şi cu alte agenţii. Studenţii care nu sunt concurenţi se pot implica în organizarea balului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *