Au început înscrierile la Drept şi Ştiinţe Administrative


            Joi, 14 iulie, a fost prima zi de înscriere în cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative. Programul a început la ora 9 dimineaţa şi a durat până în jurul orei 14. Pentru domeniul Drept s-au înscris 60 de candidaţi. Astfel s-a depăşit cu mult domeniul Ştiinţe Administrative, unde în jurul orei 12 erau înscrişi 34, pentru specializările Administraţie publică şi Asistenţă Managerială şi Secretariat.  

Pentru locurile de la buget candidaţii care au optat pentru domeniul Drept vor susţine în data de 26 iulie un concurs. Acesta va consta în susţinerea unei probe scrise , tip grilă, la disciplina Limba română, conform programei şi bibliografiei afişate pe pagina web a facultaţii http://drept.ucv.ro. Testul va include 500 de grille. Rezultatele testului  vor fi afişate pe 28 iulie.  
Pentru locurile de la taxă, atât la Drept cât şi la Știinţe Administrative admiterea se face pe bază de dosar, cu media examenului de bacalaureat 100%. Un criteriu de departajare va fi nota obţinută la Limba şi Literatura română.
La Drept durata studiilor este de 4 ani. Pentru cursurile la zi sunt:160 locuri la buget 140 locuri la taxă, pentru frecventă redusă sunt  100 de locuri la taxă.
Candidații sunt asteptaţi să se înscrie chiar şi în week-end între orele 9-12!
text: Mădălina Șerban
foto: Andrei Săvulescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *