Concurs cu super premii pentru studenții informaticieni

        Departamentul de Informatică al Facultăţii de Științe Exacte din cadrul Universităţii din Craiova organizează a șaptea Sesiune naţională de comunicări ştiinţifice studenţeşti. Întâlnirea va avea loc pe 1 iunie, ora 09:00, în sala 166 a Universităţii.

        Concursul se adresează studenţilor cu înclinaţii şi interes pentru cercetare în domeniul informaticii şi celor pasionaţi de softwere educaţional, utilitar sau pagini web, softwere pentru afaceri şi alte domnii. Pot participa studenții care au o idee inovatoare şi pe care au început deja să o pună în practică. Fiecare concurent va avea o prezentare (PowerPoint, Beamer s.a.m.d.) şi, dacă este cazul, o aplicaţie.
            Pentru ediţia a şaptea, participanţii trebuie să trimită până pe 1 mai un e-mail la adresa [email protected] unde sănoteze numele şi prenumele, e-mailul şi universitatea de din care provine, titlul temei şi o descriere în limba română de cel mult 2 pagini scrise cu Times New Roman, mărimea 12 la 1.2 rânduri. Se va face o selecţie a studenţilor care s-au înscris, iar cei care vor trece în faza următoare vor fi anunțați până pe 15 mai.
        Câştigătorii vor obţine premii substanţiale. Premiul I constă într-un laptop oferit de Netvibes în valoare de 500 euro. Premiul al II lea o licenţă pentru produsul Advanced Installer, iar câştigătorul Premiului III şi cel al Menţiunii vor primi vouchere de cumpărături de la Librarie.net şi magazin-consumabile.ro.

                                                              Claudiu VOICILĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *