Locuri de muncă pentru studenți în America

Sursa: https://zamanromania.ro/senatului-american-decide-programele-de-work-and-travel-raman-in-vigoare-in-ciuda-dorintei-administratiei-trump/

Studenții care vor să ajungă în America pot începe să completeze formularele de înscriere pentru programul Work and Travel. Perioada octombrie-decembrie este cel mai bun moment pentru tinerii care vor o slujbă mai bine plătită.

Locurile de muncă sunt diverse, studenții pot opta pentru meseria de ospătar, ajutor de bucătar, salvamar, casier, vânzător și multe altele, care sunt expuse pe site-ul oficial https://www.americanexperience.ro/en/ și sunt garantate de program. Tinerii care vor să câștige în plus, pot căuta un al doilea job, part-time.

“ Am fost de două ori în America, vreau să merg și la vară. Am învățat cum e să fii independentă din toate punctele de vedere, mai ales financiar. Chiar e cea mai tare experiență din studenție. “ spune Loredana Lupu ( Științe Sociale, III ) .                             

Programul costă în jur de 2000 $, bani ce vor fi recuperați pe parcurs. Prin Work and Travel lucrezi trei luni, iar o lună ești liber să vizitezi.

Pentru mai multe detalii studenții interesați de program pot merge de luni până vineri, între orele 10:00-17:00 la sala 139(FEAA), a Universității  din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *