Noile tendințe în materie de copiat

de Adriana Marinoiu

Vechile copiuțe au fost înlocuite cu tehnici ingenioase scornite de studenţi. I-am întrebat pe studenţii craioveni care sunt cele mai eficiente, metode de copiat.
Simona P., studentă la Kinetoterapie în anul I, răspunde: ,,Două şervețele: unul pătat cu sânge,  pe care îl țineam pe deget și altul, pe care era scris cursul, în palmă. Dacă era vreo problemă, mototoleam şervețelul și… gata, nu s-a prins nimeni”. Diana P. din anul I, Medicină, spune: ,,De apăsate ai auzit? Iei câteva foi albe și îți scrii materia pe ele cu un pix consumat. Merge la sigur”.

Ionuţ V., fost student, ne povesteşte: ,,În facultate, băgam fițuica sub fusta colegei, ea stătea cu ochii pe prof, eu copiam”. Și Cristi G. de la Electromecanică din anul al III-lea consideră că metodele lui sunt ingenioase: ,,Să lipești pe cozorocul de la șapcă fițuica sau să modifici ambalajul de la sticlă de cola în Photoshop”.
,,Cel mai des folosit este handsfree-ul, urmat de tradiţionala fiţuică, iar pe locul al treilea se află scrisul pe bancă”, ne spune Dorina P., Electrotehnică, anul III.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *