Start „Toamna studenţească 2011”

Pe data de 1 noiembrie 2011, ora 11, la Casa de Cultură a Studenților a avut loc lansarea proiectului „Toamna Studențească 2011”, sub sloganul „Studenție fără vicii”.

Casa de Cultură a Studenților, în parteneriat cu Agenția One Models, ONG-urile din Centrul Universitar Craiovean, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dolj, organizează în perioada 1-30 noiembrie, proiectul „Toamna Studențească ” sau Balurile Bobocilor. Prin intermediul acestui proiect se urmărește „creșterea gradului de conștientizare de către studenți a efectelor nocive ale consumului de droguri, precum și dezvoltarea capacității organizatorice și artistice a tinerilor din mediul studențesc” precizează Dorin Mărgărit, directorul Casei de Cultură.

Din cauza lipsei fondurilor, anul acesta s-au cuplat mai multe facultăți pentru un singur bal, realizându-se un număr de patru evenimente, și anume: Balul celor de la Medicină (UMF- 3 noiembrie), Balul Asociației Studenților din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA – 15 noiembrie), Balul celor de la Litere, Electrotehnică și Electromecanică (22 noiembrie) și Balul celor de la Automatică, IFG, Teologie, Istorie și Științe ale Educației (23 noiembrie).

O mare parte a cheltuielilor sunt suportate de Casa Studenților prin ANST (Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret), care alocă 12500 de lei pentru fiecare eveniment în parte și de COS (Confederația Organizațiilor Studențești), care asigură protocolul, paza și 10-20 de tineri pentru organizare.

Printre invitații de anul acesta se număra: Narcotic Sound, Deepcentral, Dj Project & Giulia .
de Camelia Zeveleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *