Start burse Erasmus

Pe 27 februarie s-a dat startul înscrierilor pentru bursele de mobilitate în cadrul programului LLP/ERASMUS. Până pe 9 martie studenţii care doresc să beneficieze de o asemenea bursă sunt aşteptaţi să îşi depună dosarul la secretariatul facultăţii. Acesta trebuie să conţină o cerere, scrisoare de intenţie, un curriculum vitae model Europass şi o copie după atestatul de limbă străină.
Candidaţii la program sunt obligaţi să aibă cetăţenie română, să nu fi beneficiat de un alt stagiu Erasmus, să aibă rezultate academice foarte bune în sesiunile de examene anterioare – minimum 8.50 în anul universitar 2010 – 2011, sau la examenul de admitere pentru studenţii anului I şi în sesiunea de iarnă din 2012, să prezinte un atestat de cunoaştere a unei limbi străine, engleză/ franceză/ germană, sau să promoveze un test de limbă străină corespunzător universităţii la care doresc să studieze.
Cei care depun dosare sunt aşteptaţi în data de 13 martie, ora 12:00, la sala 228 pentru testare, interviu şi precizări privind definitivarea selecţiei.
de Loredana Goangă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *