Zilele pământului văzute din Craiova

           Mâine, 22 aprilie, peste 200 de milioane de oameni din 175 de ţări diferite vor sărbători ,,Ziua Pământului’’. Nici Craiova nu va rămâne în afara acestui ideal de a construi un viitor mai bun şi mai verde. Astfel, Universitatea din Craiova în colaborare cu Primăria Municipiului Craiova îi invită pe toţi cetăţenii urbei să participe la evenimentele ce se vor desfăşura între 22 şi 27 aprilie.

           Deschiderea va avea loc la Muzeul Olteniei, începând cu ora 10:00, unde vor fi invitaţi Antonie Solomon, Dan Claudiu Dănişor şi Mihai Fifor. Elevii de la şcolile craiovene pot vizita gratuit aceste expoziţii. În ziua următoare, evenimentul se va muta de la ora 14:00 la Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” unde va avea loc o sesiune de comunicări Pentru un mediu mai curat, unde studenţii Universităţii din Craiova îşi vor prezenta lucrările. Pe 24 aprilie, în Piaţa Mihai Viteazu, de la 16:00 la 20:00 vor avea loc mai multe manifestări dedicate acestei sărbători. Pe 26 aprilie, la Colegiul Carol I unde va rula filmul Earth Day.

         În intervalul 23 – 26 aprilie în toate unităţiile şcolare din Craiova se vor colecta materiale reciclabile ce vor fi predate Salubrităţii Craiova în data de vineri 27 aprilie 2012 .

 de Carla Berneanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *