Rezultate admitere 2012 Facultatea de Inginerie Electrică

            La finalul celor 10 zile de înscrieri, Facultatea de Inginerie Electrică din Craiova a strâns un număr de 247 de dosare pe 285 de locuri la buget. Rezultatele sesiunii de admitere din iulie 2012 arată că cea mai mică medie a candidaților a fost 6.01, iar cea mai mare – 9.33.
            Cele mai multe locuri la buget au fost puse la bătaie pentru specializarea Ingineria și protecția mediului în industrie, dar viitorii studenți au putut să-și aleagă și alte specializări pentru că toate ofereau un număr atractiv de locuri bugetate.
Mai jos vă prezentăm rezultatele provizorii ale admiterii din acest an, la Facultatea de Inginerie Electrică: 

  •    Ingineria aerospațială, autovehicule, transporturi a oferit un număr de 27 de locuri la buget, dar s-au înscris numai 19 candidați. Cea mai mică medie pentru această specializare a fost 6.03, iar cea mai mare – 8.15.
  • Ingineria electrică și energetică, cu toate cele cinci specializări ale sale (Inginerie electrică și calculatoare, Sisteme electrice, Electromecanică, Ingineria sistemelor electroenergetice, Termoenergetică) a alocat 176 de locuri bugetate din care s-au ocupat doar 142. Cea mai mică medie a fost 6.06, iar cea mai mare 9.05.
  • Inginerie și management – această specializare nu a oferit locuri la buget, doar 30 de locuri la taxă. Din această cauzănu a fost depus niciun dosar la această specializare.
  • Ingineria mediului a pus la bătaie 52 de locuri bugetate, iar numărul dosarelor depuse a fost de 43. Aici, cea mai mică medie a fost 6.01, iar cea mai mare – 9.06.
  •  Ingineria industrială a pus la dispoziția viitorilor studenți 30 de locuri la buget, însă numărul celor  înscriși nu a depășit 18. 
             În acest an, locurile bugetate oferite de Facultatea de Inginerie Electrică s-au dovedit a fi mai multe decât dosarele depuse de viitorii studenți care doresc să studieze la una din specializările acestei facultăți.
            Aceste rezultate sunt provizorii, urmând a fi actualizate în urma retragerii dosarelor de către o parte din candidaţii admişi, precum și a redistribuirii candidaţilor care nu au depus diploma de bacalaureat în original până pe data de 31.07.2012, de pe locurile bugetate pe locurile cu taxă.
            Candidaţii declaraţi admişi (buget sau taxă) în urma concursului de admitere trebuie să depună diploma de bacalaureat în original în perioada 27, 30 – 31.07.2012 (în cazul în care la înscriere au prezentat copii legalizate sau adeverinţă de absolvire) și să achite taxa de înmatriculare (150 ron). Rezultatele finale vor fi anunţate pe data de 31 iulie.
Anca Dumitraşcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *