Rezultate admitere 2012 la Asistenţă Medicală, Moaşe, Tehnică Dentară, Balneo – kinetoterapie şi recuperare

            Ziua examenului la Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală a adus multe emoţii candidaţilor. Pentru unii, teama de rezultatul examenului a însemnat lacrimi şi multe îndoieli. Scările facultății erau pline de susținători. Iconițele și cărțile de rugăciune întăreau părinții, care se arătau mai emotivi decât fiii lor. Primii candidați care ieșeau de la examen acapareau toate privirile. Curioșii îi sufocau cu întrebări despre cât de dificile au fost grilele
             După ce au scăpat de examenul de admitere, cei emotivi şi-au exprimat neîncrederea în rezultate, prin lacrimi. Alţii încercau să facă haz de necaz ,,să vezi ce mă distrez dacă pici examenul”. Aşa îşi încuraja unul dintre susţinători prietenul. Însă ora rezultatelor s-a apropiat cu paşi repezi, iar emoţiile s-au înmultit. ,,Îmi e frică să mă uit” este doar una dintre reacţiile multor tineri, care se auzeau la tot pasul.
           Momentul mult aşteptat a sosit. Listele cu rezultate s-au afişat. Specializarea Asistenţă Medicală a pus la dispoziţa aspiranţilor 31 de locuri la buget. Fericiţi au fost cei şapte candidaţi care au obţinut nota 10, însă cea mai mică a fost 9.38. La taxă, numărul potenţialilor studenţi a fost de 148, iar ultima medie 5.03. Cei respinşi au obţinut note sub 5. A existat un singur candidat de etnie rromă, care a intrat la buget cu nota 6.58, dar şi unul la potenţial taxă, cu o notă de 5.78.Facultatea de Moaşe a avut printre cele mai puţine locuri la buget. Doar 14 tineri au fost admişi. Cea mai mare notă a fost 8.74, iar cea ce mai mică 5.78. La taxă a intrat un singur candidat, cu nota 6.18.
          Specializarea Balneo-kinetoterapie şi Recuperare le-a pus la dispoziţie candidaţilor 20 de locuri la buget. Prima medie a fost 10, iar ultima 8.16. La potenţial taxă există 31 de candidati. Primul dintre ei a obiţinut nota 9.18, iar ultimul 5.93. La Facultatea de Medicină Dentară, specializarea Tehincă Dentară, doar 10 aspiranţi au intrat la buget cu note între 10 şi 9.60. La potenţial taxă sunt 63 de candidaţi. Prima notă este 9.92, iar ultima 5.64.

Denisa Marinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *