Să nu aştepţi degeaba

               Astăzi e marţi, deja au trecut doua săptămani. Nu am primit nici un răspuns, nici un semn, nici măcar un telefon. Poate nu a ajuns. A ajuns cu siguranţă, am văzut cu ochii mei. Poate nu l-a văzut sau poate l-a ignorant, de ce să ignore ceva important, poate au fost ocupaţi şi cu altceva.
               Nu cred că o să primesc răspunsul prea repede, o să mai aştept. Dar cât? Deja am aşteptat două săptămâni şi nimic, în regulament scria că răspunsul se primeşte la circa o săptămână. Cu fiecare zi sunt mai nerăbdător, nu ştiu dacă trebuie să mă îngrijorez sau e ceva normal, poate şi la alţii s-a întâmplat la fel ca la mine. Poate şi alţii au aşteptat cu aceeaşi nerăbdare, poate şi-au pierdut speranţa, dar după aceea au fost fericiţi.
               Orice ar fi aştept. M-am înarmat cu răbdare, încerc să gândesc pozitiv,  timpul trece şi speranţa se cam pierde, şi când mă gândesc că am irosit alte şanse pentru a încerca să fac ceea ce îmi place cel mai mult şi pentru a avea jobul mult dorit încă din copilărie. Sper că o să primesc e-mailul de confirmare că am fost angajată.

                                                                                                           Oana Lorena IONELE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *