UCV are centre de înscriere în toată Oltenia


Universitatea din Craiova (UCV) a dat startul admiterii la facultate de luni, 13 iulie 2015. Noutatea din acest an este că UCV a deschis patru noi centre de înscriere la admitere în Pitești, Slatina, Râmnicu Vâlcea și Alexandria.
Centrele în care candidaţii vor face primul pas către viața de student sunt la Grupul Școlar „Astra” din Pitești, Liceul Tehnologic „Ferdinand I”, din Râmnicu Vâlcea, Colegiul Economic „Petre S Aurelian”, din Slatina și Liceul Pedagogic „Mircea Scarlat”, din Alexandria.
Absolvenții de liceu sunt atrași de oferta Universității din Craiova. „Facultățile Universității din Craiova sunt foarte bune și cunoscute. Tot ce înveți te ajută să ai un loc muncă în domeniul pentru care te pregătești” a spus Ramona Calotă, candidată din județul Olt. Faptul că este aproape de casă este un alt criteriu după care alege să studieze la Universitatea din Craiova.
Minimizăm cheltuielile
„Pe lângă centrele clasice de admitere, situate în Craiova și Drobeta-Turnu Severin, Universitatea din Craiova a deschis centre de înscriere la admitere în alte patru orașe: Alexandria, Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi Slatina. În felul acesta Universitatea din Craiova dorește să fie alaturi de potențialii candidații din județele Teleorman, Arges, Vâlcea și Olt, facilitându-le înscrierea la oricare din facultățile Universității și minimizând astfel cheltuielile de transport și cazare”  a declarat Cristian Stanciu, purtătorul de cuvânt al UCV.
În perioada 14-18 iulie, între orele 10:00 – 14:00 reprezentanții UCV vă așteaptă. Înscrieri se fac și la sediul Universității din Craiova. Oferta educaţională se găsește și pe site-ul instituţiei de învaţământ superior

Claudia PREDILĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *