Muncă, ambiție și pasiune

La Universitatea din Craiova a avut loc festivitatea de premiere a studenților de la Facultatea de Științe, Departamentul de Informatică. Aceștia au primit atât diplome, cât și suma de 1500 lei fiecare.

Mihai Gabroveanu, lector universitar de la departamentul de Informatică, Facultatea de Științe din cadrul Universității din Craiova spune că premiile au fost acordate ținându-se cont de rezultatele studenților în cadrul semestrului anterior, dar și premiile obținute la diverse concursuri naționale și internaționale.

”Sperăm ca aceste premii să-i motiveze să continue seria de rezultate pe care le-au obținut până în momentul de față. Pasiunea este pe primul loc pentru a face performanță în informatică”, adaugă acesta.

Cristina Maria Constantinescu (Informatică, III) zice că pentru premiile acordate și-a dovedit interesul față de domeniul informaticii, a participat la activități extrașcolare și a susținut departamentul și  activitățile acestuia.

”Am muncit din greu, am stat foarte mult să învăț pentru a dobândi această diplomă, m-am implicat în activități precum Sesiunea de comunicări științifice, ediția 2017, unde am obținut mențiune, am participat la Ziua Porților Deschise, am ajutat la promovarea departamentului de Informatica.”, spune Bogdan Gramadă (Informatică, II).

La festivitatea de premiere au participat atât studenții ce au primit diplomele, cât și câteva cadre didactice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *