Doru Ciolacu: Reportajul ești tu!

Vineri, la atelierul despre  „Jurnalismul Autenticității”, Facultatea de Litere a avut un oaspete special, un jurnalist cu foarte multă experiență, Doru Ciolacu.  

Cunoscutul om de presă le-a vorbit studenților despre unicitate, credibilitate și, bineînţele, despre reportaj: „Reportajul ești tu”  a concluzionat autorul „Vederilor cu olteni”.

S-a vorbit despre toate genurile presei, despre toate tipurile de suporturi, de la cea scrisă, despre care Doru Ciolacu spune că este cea mai importantă și este „baza jurnalismului”, până la televiziune, unde jurnalistul a arătat că este atât de ușor să prinzi credibilitatea în fața camerei. „În fiecare loc se află un personaj interesant. Trebuie doar să îl descoperi”. „Copii ăștia au o șansă în jurnalism?”, a întrebat Xenia Negrea, organizatoarea evenimentului. „Bineînțeles! Pentru fiecare este un loc, dar trebuie să faceți ceva diferit, fiecare să fie unic.” a răspuns şi ne-a îndemnat oaspetele nostru.

Doru Ciolacu lucrează în presă de aproape 25 de ani, a debutat în televiziune ca reporter de știri și de 12 ani lucrează la TVR Craiova.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *