Ce-ar schimba studenţii

Ce cred şi ce ar schimba studenţii Universităţii din Craiova la facultăţile lor?

Marius Oană (Management) este foarte mulţumit de facultatea sa: „În primul rând, la facultatea mea, îmi plac profesorii care sunt foarte bine pregătiți şi demonstrează căştiu efectiv materia pe care o predau. În al doilea rând, la facultatea mea ador oportunitățile pe care mi le oferă înainte şi după terminarea facultății”.
Unii studenţi nu sunt mulţumiţi de băncile şi băile facultăţii: Elena Miu (Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor): „Aş schimba băncile din unele săli pentru că sunt foarte incomode şi nu poţi sa pui nimic pe ele sau în ele, şi stai foarte prost. Aş mai schimba şi băile pentru că sunt foarte murdare”.
Maria Firan (Facultatea de Litere, specializarea română-latină): „În primul rând, aş schimba sălile si băncile pentru că sunt foarte inconfortabile şi în unele săli nici nu poţi sta în ele pentru că nu e nici lumina foarte bună, şi băile pe care le-au renovat oarecum, dar nu prea”.
Alexandru Stănciulescu (Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor) spune că nu ar schimba nimic la facultatea lui doar că şi-ar dori magazine în universitatea: „M-am gândit că ar fi mai util în clădirea universității să fie şi anumite magazine sau cafenele pentru ca studenţii să aibă timp între pauze, dacă au pauze mai lungi să rămână aici în cadrul Universităţii şi să aibă ce face, să învețe, să aibă mai multe posibilităţi.”
Constantin Cosmin Voinea (Facultatea Economie şi Administrarea Afacerilor): „Facultatea este destul de ok, profesorii sunt chiar ok majoritatea, sălile de clasă mult mai bine decât mă aşteptam. Nu aş schimba nimic, profesorii pot să fie din ce în ce mai bine.”
Izabela Bădin (Facultatea de Litere, specializarea engleză-germană) este foarte mulţumită de profesorii săi. Nu ar schimba nimic la facultatea ei: „Îmi place cum predau profesorii. Săptămâna trecută, în cursul unei zile de joi, proful ne-a pus să scriem oarecum un sonet ca al lui Shakespeare, mi s-a părut super interesant şi ceva nou. Îmi plac sălile deşi câteodată ne pierdem în facultate. Profesorii sunt înțelegători cu noi pentru că suntem la început. Fiind la germană, profesorii noștri au fost foarte drăguţi, ne-au înţeles că suntem începători şi că nu ne descurcăm şi e de apreciat. Nu cred că aş schimba nimic la facultatea mea.”

Text de Raluca Nedelea și Valentina Grădinaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *