Filmele anului 2019

Sursă: https://www.inews2022.com/c-est-grace-aux-createurs

Filme de groază, filme cu impact emoțional, filme pentru adolescenți, filme moralizatoare, filme istorice cu femei puternice, dar și filme neînțelese. Filme care poate ți-au plăcut și filme pentru care poate ai dat banii pe bilet degeaba, sunt câteva din categoriile de filme ale anului 2019.

Unul dintre cele mai bune filme ale acestui an este desemnat de National Board of Review, ,,The Irishman”, dramă epică regizată de Martin Scorsese și scris de Steven Zaillian, bazat pe cartea din 2004 ,,I heard you paint houses”scrisă de Charles Brandt. Filmul îl prezintă pe Frank Sheeran (De Niro), șofer de camion care devine un ucigaș plătit și care ajunge să fie asociat al mafiotului Russell Bufalino (Pesci) și al familiei sale, incluzând perioada în care a lucrat pentru puternicul lider de sindicat Jimmy Hoffa (Pacino).

Sursă: HotNews.ro

Dintre noile și controversatele apariții ale acestui an, amintim:

Maria, Regina României
Un film cât o istorie, o poveste bazată pe fapte reale ce are în prim plan figura marcantă a Reginei Maria. Regăsim o Românie devastată de Primul Război Mondial, într-o perioada în care soarta politică a țării este extrem de incertă.

Once Upon a Time in Hollywood


Este un film de comedie și dramă din 2019, scris și regizat de Quentin Tarantino. Este o coproducție internațională între Statele Unite și Regatul Unit. Printre actori se regăsesc Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Bruce Dem și Al Pacino. Aceștia fac parte dintr-o distribuție care interpretează „mai multe povești într-un basm modern tributar momentelor finale ale epocii de aur a Hollywood-ului”. Acțiunea filmului se desfășoară în 1969 în Los Angeles.

Regatul de gheață 2
Animație americană de musical și fantezie, filmul apare la ceva vreme după evenimetele petrecute în Regatul de Gheață lansat în 2013. Acțiunea se petrece într-un orășel liniștit, Arendelle. Asta până când Elsa aude o voce misterioasă care îi aduce aminte de un cântec din copilărie. O amenințare supranaturală și posibilitatea ca trecutul regatului să nu fie la fel luminos le aruncă pe cele două surori într-o nouă aventură.

Joker
În decursul anilor 1980, un comediant eșuat este condus de nebunie și își tranformă viața într-un haos, la fel cum se întâmplă și cu orașul Gotham, unde criminalitatea și haosul sunt la ele acasă. Acesta devine o figură infamă de crimă psihopatică. Filmul își propune să fie ,,studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social, ci și o poveste moralizatoare”.

A private war
Marie Colvin este una dintre cele mai cunoscute corespondente de război din timpurile noastre. După ce a fost lovită de o grenadă în Sri Lanka, ea poartă un plasture distinctiv pe ochi. Misiunea ei de a arată costul real al războiului o determină, împreună cu renumitul fotograf de război Paul Conroy, să se angajeze în cea mai periculoasă misiune a vieții lor în orașul sirian asediat, Homs.

Boy Erased spune povestea lui Jared, fiul unui preot baptist dintr-un mic oraș american, care la vârsta de 19 ani își dezvăluie homosexualitatea în fața părinților săi. În aceste circumstanțe, Jared se confruntă cu un ultimatum: participă la programul de terapie de conversie sau va fi exilat permanent și evitat de familia, prietenii și biserica sa.

Sursă: https://www.amnesty.org.au

„Holmes & Watson” a primit titlul de cel mai prost film al anului 2018 la Gala Zmeura de Aur 2019. Film american de comedie și mister, acesta urmărește celebrul duo de detectivi, care au pornit să găsească vinovatul din spatele unei amenințări la Palatul Buckingham. Filmul a sfârșit prin a deveni o bombă de box-office, care a adunat 41,9 milioane de dolari la nivel mondial pe un buget de 42 de milioane de dolari și a fost împânzit de critici, în ceea ce privește un scenariul prost, glumele datate și neplăcute și risipirea materialului de distribuție și sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *